ANKARA / YENİMAHALLE - Kürşad Bey İlkokulu

Kürşad Bey İlkokulu

Kardelen Mah. 2060. Cadde. No2 Batıkent Yenimahalle / ANKARA
Vizyon
İlkokullar arasında Eğitim-Öğretimde Kültürel, Sanatsal ve Sportif faaliyetlerde Ankara’nın en iyi okulları arasına girmek.
Misyon
Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek Kendilerine güvenen, Problemlerini çözebilen,Milli ve manevi değerleri benimseyip, Gelecek nesillere aktarmayı hedefleyen, Üretken, Mutlu ve sağlıklı çevreyi koruma bilincine erişmiş, T.C’ni dünyanın en saygın ve en güçlü devleti yapmayı amaç edinen, Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı bireyler olarak yetiştirmek
Ulaşım
BATIKENT GİMSA önünden 276 numaralı EGO otobüsüne binildiğinde,okulumuzun önünde inilmektedir. Ayrıca Mesa Metro durağına 400 m yürüme mesafesi uzaklıktadır. Kardelen mahallesi Keçiören ve Ulus Dolmuşuna binildiğinde 100 m yürüme mesafesindedir.
Okulumuzun servis taşımacılığını Doğucan Turizm firması yapmaktadır.
Kardelen Mahallesi 2060.cadde No:2 06370 Batıkent/ Yenimahalle/Ankara
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ankara Merkez 13 km, Yenimahalle merkeze 7 km, Mesa Metro istasyonuna 400 m ,Atlantis AVM 1000 m uzaklıktadır.